Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулось засідання двадцять сьомої позачергової сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради

Дата: 26.07.2024 13:53
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

 

25 липня сільський голова Олег МОСКАЛЮК провів засідання двадцять сьомої позачергової сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради.

Участь у роботі сесії взяли 12 депутатів.

На порядку денному засідання сесії депутати розглянули наступні питання:

– Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 22.02.2024 року № 30/24/VIII «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з наступною передачею у постійне користування ДП «Ліси України».

– Про внесення змін до рішення сесії сільської ради № 11/23/VIII від 21 грудня 2023 року «Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної власності Миролюбненської сільської ради на 2024-2026 роки».

– Про внесення змін до рішення сесії сільської ради № 21 від 24 грудня 2020 року «Про затвердження Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Миролюбненської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки».

– Про затвердження Програми здійснення заходів із землеустрою на території Миролюбненської сільської ради на 2024-2026 роки.

– Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки (громадське пасовище).

– Про затвердження Програми підтримки діяльності управління соціального захисту населення Хмельницької районної державної адміністрації на 2024 рік.

– Про внесення змін до рішення сесії сільської ради № 39/23/VIII від 21 грудня 2023 року «Про затвердження Програми розвитку комунального підприємства «ПРОТОС» на 2024 рік».

– Про внесення змін до бюджету Миролюбненської сільської територіальної громади на 2024 рік.

– Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 25.03.2021 року № 6 «Про затвердження Положень структурних підрозділів Миролюбненської сільської ради».

– Про надання дозволу на виготовлення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку (для будівництва базової станції мобільного зв’язку).

– Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства с.Сковородки.

– Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектними польовими дорогами для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з подальшою передачею в оренду ТОВ «ЕНСЕЛКО АГРО».

– Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під господарськими будівлями та дворами та передачу в оренду СТОВ «Новий шлях».

– Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

– Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність ШИНКАРКІНІЙ М.Ф.

– Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд та передачу у власність громадян.

– Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність ЦИКАЛЮК В.П.

– Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розташування місця знешкодження та утилізації відходів.

– Про надання згоди на безоплатну передачу майна з комунальної власності Миролюбненської сільської територіальної громади в державну власність.

– Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності в с. Ілляшівка.

– Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої передачі в оренду.

– Щодо розгляду інформації про результати діяльності Хмельницької окружної прокуратури з місцем дислокації м.Старокостянтинів за 6 місяців 2024 року.

– Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право суборенди, сервітуту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь