Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Дякуємо усім жителям Миролюбненської громади за активну громадянську позицію, високий патріотизм, щирість та постійну допомогу Збройним Силам України!

Дата: 10.07.2024 09:53
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

 

Сільського голову Олега МОСКАЛЮКА, а в його особі усіх жителів Миролюбненської сільської територіальної громади, відзначено Подякою прикордонної комендатури швидкого реагування вогневої підтримки 15 мобільного прикордонного загону Державної прикордонної служби України за високий патріотизм та вагомий внесок у забезпеченні формування прикордонної комендатури швидкого реагування вогневої підтримки 15 мобільного прикордонного загону та надану матеріально-технічну допомогу в умовах війни з російськими окупантами, за вклад у захист незалежності, територіальної цілісності та недоторканості України.

З початку війни Миролюбненщина постійно долучається до збору та надання різних видів допомог для захисників України та жителям постраждалих регіонів нашої держави.

Користуючись нагодою Миролюбненська сільська рада висловлює щиру вдячність усім жителям нашої громади, сільськогосподарським виробникам, підприємцям, працівникам закладів освіти, культури за постійну допомогу у приготуванні та зборі продуктів харчування, предметів першої необхідності, придбання автомобілів, спецзасобів, дронів, плетіння сіток тощо.

Подяка від прикордонної комендатури швидкого реагування вогневої підтримки 15 мобільного прикордонного загону Державної прикордонної служби України – це подяка особисто кожному жителю Миролюбненської сільської територіальної громади за активну громадянську позицію в період широкомасштабної війни рф проти України!

Дякуємо усім вам!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних