Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання сільського голови з Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2024 18:51
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

 

Дорогі діти Миролюбненської громади та їх батьки!

Щиро вітаю вас зі світлим радісним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають це прекрасне свято радості та одвічної надії. Діти — це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

На жаль, сьогоднішні маленькі українці є дітьми війни, але дорослі роблять все можливе і неможливе, аби це жахіття для малечі якнайшвидше закінчилося повною перемогою України над загарбниками.

Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми - безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над ними завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. А батькам побажаю терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!

   Борімося, трудімося, перемагаймо, бо нам є заради кого це робити! Діти – майбутнє вільної і мирної України, а Україна – це наше все!

 

З повагою, 

сільський голова                                                                                               Олег МОСКАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь