Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулася робоча зустріч з представниками поліції

Дата: 15.03.2024 13:04
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

 

Сьогодні у залі засідань Миролюбненської сільської ради відбулася відкрита зустріч представників поліції, влади та громадськості, де обговорено актуальні питання взаємоспівпраці.

Метою зустрічі було покращення службової діяльності, налагодження більш тісної комунікації та відкритості, партнерських відносин між громадянами та поліцією, обговорення проблемних чи інших питань, які виникають у службовій діяльності працівників підрозділу поліції.

На зустрічі були присутні сільський голова Олег МОСКАЛЮК, начальник Управління головної інспекції ГУНП в Хмельницькій області полковник поліції КУЗЬМІН Петро Петрович, старший інспектор з особливих доручень Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України полковник поліції КОГУНЬ Андрій Миколайович, начальник відділу поілції № 1 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області підполковник поліції СТУЧИНСЬКИЙ Сергій Анатолійович та старший дільничний офіцер поліції АТЛАСЮК Олег Вікторович.

Відбувся конструктивний діалог щодо проекту «Поліцейський офіцер громади», присутні наголосили на важливості та необхідності даного проекту та окреслили перспективні напрями його розвитку в громаді.

Також, учасники зустрічі обговорили низку питань, що стосувалися впровадження в поліції системи «Custody Records». Незважаючи на проблеми воєнного часу, ця систему активно розвивається в багатьох відділеннях поліції. Система Custody Records передбачає електронну фіксацію дій, що відбуваються із затриманими особами. Так, при ефективному впровадженні, така система захистить затриманих від неправомірних дій поліцейських, а також убезпечить самих правоохоронців від безпідставних звинувачень.

Окремо обговорено питання реалізації на теренах Миролюбненської громади проекту «Шкільний офіцер поліції», метою якого є створення безпечного середовища у загальноосвітніх навчальних закладах. Реалізація даного проекту забезпечить здійснення ефективної профілактики правопорушень серед учнів, застосування відновних практик задля попередження конфліктів, правопорушень та інших негативних явищ в учнівському середовищі.

Значна увага приділялася питанню взаємодії, комунікації та співпраці влади з поліцією, адже саме принципи постійної комунікації – це важливий підхід у щоденній роботі поліції. Співпраця має бути спрямована на попередження правопорушень і наявний спільний план превентивної діяльності, підвищення якості послуг, що надаються поліцією людям, попередження злочинності та розбудова взаємної довіри між населенням і поліцією.

По завершенню зустрічі сільський голова Олег МОСКАЛЮК подякував поліцейським за тісну співпрацю, якісне виконання службових обовʼязків, забезпечення публічної безпеки та порядку, протидії злочинності на території Миролюбненської громади.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь