A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Проведено робочу зустріч працівників Миролюбненської сільської ради із представниками регіональному офісу «U-LEAD з Європою» в Хмельницькій області

Дата: 01.03.2024 14:51
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

 

Сьогодні відбулась робоча зустріч сільського голови Олега МОСКАЛЮКА, працівників сільської ради із представниками регіональному офісу «U-LEAD з Європою» в Хмельницькій області.

Керівник регіонального офісу Дмитро ВАСИЛЕНКО презентував усі програми і напрямки роботи ULEAD з Європою у Хмельницькій області. Особливі акценти були зроблені на консультуванні і підтримці роботи органів місцевого самоврядування, було презентовано успішні кейси територіальних громад Хмельницької області підтримані програмами ULEAD.

Миролюбненська сільська рада тісно співпрацює із Програмою «U-LEAD з Європою» з самого початку створення громади. Висловлюємо вдячність Програмі «U-LEAD з Європою» від GIZ та регіональному офісу в Хмельницькій області за суттєву вчасну невідкладну підтримку громаді та навчальні і координаційні заходи, які отримує Миролюбненська сільська територіальна громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь