Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Подяка від військових для жителів села Ілляшівка: незламний народ незламної країни

Дата: 20.02.2024 16:23
Кількість переглядів: 370

 

Фото без опису

 

На передовій, у тилу кожен робить усе можливе, аби якнайшвидше здолати ворога та повернутися до мирного життя, до відбудови наших міст, реалізації усіх наших планів, які нахабно перервали загарбники.

Сьогодні сільський голова Олег МОСКАЛЮК передав громаді села Ілляшівка Подяку т.в.о командира танкового батальона військової частини А4718 за підтримку українського волонтерського руху та внесок в обороноздатність і наступальний потенціал Збройних Сил України, а саме за надану матеріальну допомогу та допомогу в забезпеченні маскувальними сітками танковий батальон під час заходів, спрямованих на відсіч повномасштабного вторгнення російської федерації та вихід на територіальні кордони 1991 року.

Жителі Миролюбненської територіальної громади з початку 2024 року сплели 41  великорозмірну маскувальну сітку загальною площею 2793 м2 для потреб захисників України. Найбільшу кількість сплели жителі села Ілляшівка – 19 сіток, загальною площею 1308 м2.

Миролюбненська сільська рада висловлює щиру вдячність усім жителям громади, які кожного дня роблять вагомий внесок у волонтерський рух та наближення Перемоги! Своєю працею ви подаєте приклад того, що інколи для реалізації важливих проектів потрібні не великі кошти, а бажання!

Разом переможемо!

Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь