Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

На Хмельниччині стартував II етап змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»

Дата: 05.02.2024 16:21
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

 

У рамках II етапу змагань “Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч” у Хмельницькій області розпочалися змагання з футзалу між 4 командами. Загалом звання першості виборюватимуть понад 1200 команд з області.

Відвідав змагання та поспілкувався з юними спортсменами заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв. “Хочу наголосити, що усі 60 територіальних громад області долучилися до участі у проекті. Сформовані команди змагатимуться у таких видах спорту як футзал, волейбол, баскетбол та спортивне орієнтування. Тож бажаю нашим юним спортсменам сил та наснаги. Ви уже стали переможцями, якщо берете участь у цих змаганнях. Тільки з такою молоддю ми разом все здолаємо і переможемо”, – сказав посадовець.

Нагадаємо, II тур змагань триватиме протягом лютого-березня на рівні громад. Загалом проєкт має на меті заохотити максимальну кількість учнів до занять фізичною культурою, допомогти сформувати у них лідерські якості, створити умови для розвитку спорту серед школярів.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь