Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулось засідання двадцять другої сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради

Дата: 10.10.2023 16:02
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

 

10 жовтня сільський голова Олег МОСКАЛЮК провів засідання двадцять другої сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради. Участь у роботі сесії взяли 17 депутатів.

На порядку денному засідання сесії депутати розглянули наступні питання:

1. Про внесення змін до бюджету Миролюбненської сільської територіальної громади на 2023 рік.

2. Про складання повноважень депутата Миролюбненської сільської ради.

3. Про затвердження стратегії розвитку Миролюбненської територіальної громади.

4. Про затвердження Положення, переліку адміністративних послуг та Регламенту «Центру надання адміністративних послуг» Миролюбненської сільської ради.

5. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 28.10.2022 року № 04/16/2022 року «Про перейменування об’єктів топоніміки (вулиць, провулків, тощо) населених пунктів Миролюбненської сільської територіальної громади».

6. Про об’єднання та перейменування назв вулиць та провулків у населених пунктах Миролюбненської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області.

7. Про затвердження переліку назв вулиць та провулків у населених пунктах Миролюбненської сільської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області.

8. Про врегулювання питань господарського віддання складовими Єдиної газорозподільної системи.

9. Про затвердження Програми підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів у Хмельницькому районні на 2023-2024 рік.

10. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 23.12.2022 року № 05/18/VIII «Програма надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги».

11. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 28.10.2022 року № 09/16/VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земель запасу для ведення лісового господарства».

12. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 23.12.2022 року № 08/18/VIII «Про затвердження Програми розвитку комунального підприємства «ПРОТОС» на 2023 рік».

13. Про затвердження Програми «Питна вода» Миролюбненської сільської територіальної громади на 2023-2026 роки.

14. Про затвердження норм використання пального на шкільні автобуси.

15. Про затвердження Програми підтримки військової частини А4638 Збройних Сил України на 2023 рік.

16. Про припинення дії договору оренди з ПрАТ «Київстар» та укладання договорів оренди з ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПОАФ «Весела» з подальшою передачею в оренду.

18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (землі землі під сільськогоподар-ськими та іншими господарськими будівлями і дворами), що знаходиться в оренді ПОАФ «Весела».

19. Про затвердження технічної документації та передачу в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення (невитребувані земельні частки (паї)) ТОВ «Енселко Агро».

20. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки ПРПБ «КОМУНБУД».

21. Про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення (невитребувані земельні частки (паї)) ПОАФ «Весела». 

22. Про затвердження технічної документації та передачу у власність земельних ділянок для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

23. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

24. Про передачу в оренду земельних ділянок неуспадкованих земельних часток (паїв) ТОВ «Енселко- Агро».

25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації територій земельних часток (паїв) колишньої КСП «Перемога».

26. Про передачу у власність земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

27. Про виключення співорендаря з договору оренди земельної ділянки водного фонду.

28. Про продовження договору оренди земельної ділянки водного фонду с.Морозівка.

29. Про надання дозволу на проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Миролюбненської сільської ради.

30. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна комунальної власності.

31. Про затвердження Програми підвищення стійкості Миролюбненської сільської територіальної громади до кризових ситуацій викликаних припиненням надання чи погіршенням якості важливих для їх життєдіяльності послуг або припиненням здійснення життєво важливих функцій.

32. Про утворення статутного капіталу комунального підприємства «ПРОТОС» Миролюбненської сільської ради.

33. Про створення «Алеї слави» на території Миролюбненської сільської територіальної громади.

34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.

35. Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020 року № 15 «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Миролюбненської сільської ради на 2021-2025 роки».

36. Про внесення змін до Програми спільних дій відділу поліції № 1 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області та Миролюбненської сільської територіальної громади щодо проведення комплексу заходів по боротьбі зі злочинністю на 2021-2025 роки.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь