Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У навчальних закладах Миролюбненської громади пролунав перший дзвоник

Дата: 01.09.2023 12:36
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

 

Сьогодні, завдяки героїзму та мужності наших воїнів, знову відкрили свої двері навчальні заклади Миролюбненської громади. Дякуємо за це нашим захисникам та захисницям!

Другий рік поспіль наші діти розпочинають навчальний рік в умовах війни рф проти України. Попри усі складнощі та ризики наразі створено усі умови для безпечного та якісного надання освітніх послуг. Адже діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. За їхнє майбутнє Україна веде вітчизняну війну!

День знань – свято завжди пам`ятне та хвилююче в житті кожної людини, кожної сім`ї та родини. Хтось сьогодні вперше переступить шкільний поріг, а більшість школярів знову піднялися на сходинку вище до вершин знань, подорослішали на цілий рік, стали мудрішими, наблизилися до самостійного життя. Розпочинається новий навчальний рік, а свого роду і новий етап в житті тих, хто навчає і хто навчається.

1 вересня сільський голова Олег МОСКАЛЮК та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Наталія ГАЙМІСАРЕНКО привітали учнівську молодь навчальних закладів «Миролюбненський ліцей» та «Немиринецький ліцей» із святом Дня знань.

У вітальному слові сільський голова Олег МОСКАЛЮК привітав учнів, педагогічні колективи та батьків із початком нового навчального року, побажав щоб шлях до знань був дорогою відкриттів, знахідок, радості й перемог.

«Вірю, що на шляху до знань кожний з вас зуміє розкрити свої здібності, таланти, втілити мрії у життя, що ваші серця завжди будуть сповнені щирою любов′ю до рідної землі, а набуті знання й вміння ви вміло застосуєте на благо нашої громади та України. Від усього серця бажаю Вам вдалого старту, щастя, міцного здоров`я, здійснення задумів і мрій, життєвих сил, натхнення на нові щедрі засівки та ужинки на освітній ниві», – зазначив Олег МОСКАЛЮК.

Навчальні заклади громади повністю готові до нового навчального року. Завдяки плідній співпраці із депутатським корпусом Миролюбненської сільської ради за кошти місцевого бюджету цьогоріч вдалось придбати два нові шкільні автобуси, два комп'ютерні класи та чотири комплекти меблів для початкових класів.

Шкільне господарство кожного закладу чимале, а тому роботи було вдосталь – облаштування укриттів, поточні ремонти класних кімнат, спортивних залів, коридорів, їдалень, харчоблоків, підготовка систем опалення до роботи в осінньо-зимовий період, облаштування пришкільних територій, забезпечення якісного харчування тощо.

Побажаємо учням цікавої подорожі до країни знань, а вчителям – здібних та слухняних учнів!

З Днем знань!

Слава Україні!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь