Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання сільського голови Олега МОСКАЛЮКА з Днем підприємця!

Дата: 03.09.2023 07:05
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

 

Шановні підприємці Миролюбненщини!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем підприємця!

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації започаткованих в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг та працюєте на потреби кожного споживача.

Інтенсивний розвиток малого і середнього бізнесу – основа успішної економіки громади та держави. Від підприємців багато в чому залежить створення нових робочих місць, поповнення бюджетів і, відповідно, соціальна стабільність у суспільстві.

З початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну ви постійно долучаєтесь до підтримки Збройних Сил України та внутрішньо переміщених осіб.

Щира вдячність вам за те, що в нелегкий для України час, ви берете активну участь у реалізації соціальних проектів на території нашої Миролюбненської громади.

Прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі.

Зичу вам та вашим родинам миру, міцного здоров'я, щедрої світлої долі, добробуту, злагоди, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці.

Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки!

 

 

З повагою,

сільський голова                                                                      Олег МОСКАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь