Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У рамках робочого візиту до Миролюбненської громади Анатолій КАТЕРЕНЧУК відвідав навчальні заклади

Дата: 13.07.2023 15:04
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

 

13 липня, у рамках робочого візиту до Миролюбненської територіальної громади, голова Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій КАТЕРЕНЧУК відвідав навчальні заклади Миролюбненщини.

У ході візиту особливу увагу очільник Хмельницького району приділив питанню створення безпекових умов для учасників освітнього процесу. Зокрема, Анатолій Федорович проінспектував найпростіші укриття у Миролюбненському та Немиринецькому ліцеях.

Укриття у навчальних закладах було облаштовано ще минулого року. За ініціативи керівництва громади у червні минулого 2022 року було розпочато ремонтно-будівельні роботи з облаштування найпростіших укриттів в навчальних закладах. Протягом літа приміщення найпростіших укриттів було очищено від тон застарілого списаного майна, яке десятиліттями накопичувалося. Натомість занесено десятки тон щебеню та облаштовано сотні квадратних метрів практично нового бетонного покриття, проведено будівельні роботи та перепланування підвалів із метою приведення їх до відповідних вимог та зручності використання, замінено практично всю електропроводку та освітлювальні прилади, встановлено нові двері, побілено приміщення та пофарбовано комунікації, побудовано в укриттях ліцеїв туалети, які облаштовані унітазами та системами викачки нечистот, умивальниками, примусовою вентиляцією, теплою водою, мережею інтернет, в укриттях дошкільних навчальних закладів облаштовані біотуалети з відповідними наповнювачами, встановлено інформаційні світлодіодні таблички, медичні аптечки, вогнегасники, системою аварійного електроживлення, рукомийники та інше обладнання та матеріали відповідно до вимог. В укриттях навчальних закладів обладнано місця для сидіння та навчання, створено запаси питної води та харчування.

Наразі у найпростішому укритті Немиринецького ліцею проводяться ремонтні роботи щодо дообладнання системою вентиляції та захисними металевими дверима з метою переобладнання у споруду подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття. Відповідні роботи планується здійснити і у Миролюбненському ліцеї.

Анатолій КАТЕРЕНЧУК високо оцінив проведені роботи із облаштування укриттів та подякував керівництву громади і навчальних закладів за проведену роботу.

Під час візиту Анатолій КАТЕРЕНЧУК також обговорив із сільським головою Олегом МОСКАЛЮКОМ питання організації гарячого харчування учнів, підвезення школярів та педагогічних працівників, організації навчального процесу, нагальних проблем із проведення ремонтних робіт у навчальних закладах та підготовки до опалювального періоду 2023-2024 років.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь