A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Аудитори Хмельниччини за січень 2023 року забезпечили відшкодування 4 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів

Дата: 17.02.2023 12:47
Кількість переглядів: 147

 

За результатами проведення 27 заходів державного фінансового контролю впродовж січня поточного року Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області під час моніторингу закупівель встановило порушень законодавства у сфері закупівель на суму понад 51,2 млн грн. Проведеними ревізіями та перевірками закупівель задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму майже 5 млн грн, з них незаконних витрат майже 4,9 млн грн.

Правоохоронним органам передано матеріали 3 контрольних заходів, за якими розпочато 1 досудове розслідування.

На 6 посадових осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення.

Незаконних витрат відшкодовано 3,9 млн грн із загальної суми відшкодованих втрат 4 млн грн за усіма заходами державного фінансового контролю за місяць.

Попереджено 5 порушень законодавства у сфері закупівель на суму 6,8 млн грн, зокрема відмінено 3 торги на суму 6 млн грн.

Економічного ефекту від виконання пропозицій за результатами проведених державних фінансових аудитів досягнуто 343 тис. грн.

У рамках відкритих кримінальних проваджень за зверненнями правоохоронних органів аудиторами як спеціаліста надано 8 консультацій та виявлено факти порушень, що призвели до втрат 7,7 млн грн, через що 1 особі вручено повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Довідково.

У Державній аудиторській службі України та її міжрегіональних територіальних органах (офісі та його управлінні) діє телефон «гарячої лінії» щодня відповідно до режиму роботи Держаудитслужби.

Про випадки зловживань і фінансових порушень при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна можна повідомляти за номерами: (044) 425-80-30 – Державна аудиторська служба України; (032) 255-39-46 – Західний офіс Держаудитслужби; (0382) 76-57-56 – Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області.

Про вчинки працівників органів Держаудитслужби, які мають ознаки корупційних дій, можна повідомляти за номерами: (044) 485-17-62 – Державна аудиторська служба України; (032) 260-31-70 – Західний офіс Держаудитслужби; (0382) 65-81-22 – Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області.

Розклад роботи Держаудитслужби:

початок роботи – о 8 годині;

перерва на обід – з 12 години до 12 години 45 хвилин;

закінчення робочого дня – о 17 годині з понеділка по четвер (о 15 годині 45 хвилин у п’ятницю).

 

Пресслужба Управління Західного офісу

Держаудитслужби в Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь