A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання Миролюбненського сільського голови Олега МОСКАЛЮКА з Новим Роком та Різдвом Христовим

Дата: 31.12.2022 13:41
Кількість переглядів: 237

 

Шановні жителі Миролюбненської громади!

Сердечно вітаю Вас з новорічними та різдвяними святами!

На жаль, цьогоріч ми зустрічаємо новорічно-різдвяні свята у час повномасштабної війни. За родинним столом багато кому не вистачатиме найдорожчих серцю. Багатьох розділяють війна і кордони…

З Божою допомогою, гуртуючись і підтримуючи одне одного, українці перемагають ворога і темряву. У ці хвилини наші захисники і захисниці боронять вогонь життя і любові своїх домівок та сімей. Завдяки нашим відважним захисникам й волонтерам, тим, хто в тилу, Україна вистояла! Україна є й буде!

Світло й радість нам дарують не святкові вогні, а тепло наших сердець, єднання та вдячність, які простягаються від наших домівок до фронтових окопів. Бо ж ми – українці – розумні, сильні й талановиті. Ми віримо в себе, підтримуємо один одного, згуртовуємося навколо спільної мети. Разом ми здатні творити дива!

Різдво – це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітніших мрій і помислів. Ці дні завжди були часом сімейного єднання. Бажаю всім невичерпної енергії і натхнення, оптимізму і нових звершень, родинного затишку і тепла, добробуту і здоров'я. У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі.

Нехай же святкова новорічна зірка осяє кожну оселю світлом добра та надії, укріпить вірою душі та зігріє любов'ю серця, додасть сил та натхнення на наполегливу боротьбу заради наших дітей та онуків, заради нашого рідного краю, заради всієї України! Нехай новонароджений Ісус подарує нашій багатостраждальній Україні таку омріяну Перемогу! Щиро зичу у цьому Новому році миру усім нам, спокою, радості та Божої ласки!

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Я вірю що справдяться наші сподівання і все залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці та віри у Перемогу.

З Новим 2023 роком!

 

З повагою,

сільський голова                                             Олег МОСКАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь