Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання сільського голови Олега МОСКАЛЮКА з нагоди Міжнародного дня волонтера

Дата: 05.12.2022 13:37
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

 

Щороку 5 грудня увесь світ та Україна відзначають Міжнародний день волонтера – людей з великим серцем, людей, життя яких є за суттю подвигом.

В Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту. Починаючи з 2014 року, волонтерський рух у нашій країні набув неймовірної масовості – вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч агресії рф. Саме волонтери першими стали посередниками між народом і армією.

Саме під час Революції Гідності безліч волонтерів, жертвуючи своїм часом, коштами, часто здоров'ям та життям, почали возити до Києва та інших міст різноманітні вантажі на допомогу протестувальникам проти укоріненого на той час проросійського режиму.

Після початку військових дій росії цей рух став ще активнішим. І сьогодні волонтери в короткі строки знаходять для допомоги бійцям все, що тільки треба, тим самим наближаючи Перемогу України.

Сьогодні всі українці – це волонтери! Дякую усім жителям Миролюбненської громади за постійну допомогу у зборі гуманітарних вантажів, усім хто прихистив у себе в домівках внутрішньо переміщених осіб.

Окрема подяка керівникам сільгосппідприємств – ви стали надійною опорою для армії та забезпечуєте продовольчу безпеку держави.

Шановні волонтери!

Ваша подвижницька праця стала вагомим чинником об’єднання суспільства, зростання його громадської зрілості, усвідомлення, що справжня допомога й розуміння даються не стільки коштами, скільки теплом людських сердець та безкорисливою працею!

Тому сьогодні щиро вітаю зі святом волонтерів – людей, які мають організаторський талант і чуйне серце. Для яких не буває чужого болю, чужого горя та чужих дітей.

Коли Україна повернеться до суто мирного життя, волонтери долучаться до громадських справ «цивільних» добровольців. Бо волонтерство – це і покликання, і спосіб життя. Сфери його застосування – опіка над дітьми, літніми та хворими людьми, захист тварин і природи та багато іншого.

З нагоди свята бажаю волонтерам – людям з таким неспокійним покликанням – Перемоги, міцного здоров’я, тепла у серці та в домі і народної любові.

Хай вам щастить!

 

З вірою у нашу спільну Перемогу,

сільський голова                                                                                     Олег МОСКАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь