A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання сільського голови Олега МОСКАЛЮКА до Дня працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2022 22:45
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

 

Шановні аграрії Миролюбненської громади!

Вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято тих, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ нашої громади. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності на землю та форм господарювання.

Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Завдяки невтомній праці, постійному впровадженню новітніх методів роботи та сучасної агротехніки нашим аграріям з року в рік вдається збільшувати врожаї з родючих українських чорноземів.

Висловлюю щиру шану і подяку всім, хто багато років поспіль забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Особливі слова вдячності хочу висловити керівникам сільгосппідприємств громади за багаторічну сумлінну працю, за створені робочі місця, за внесок у продовольчу безпеку держави та наповнення місцевого бюджету. Ви ніколи не залишаєтесь осторонь проблем громади – завжди долучаєтесь до реалізації усіх соціально значущих проектів.

У скрутну годину, з початком широкомасштабного вторгнення рф на територію України, ви миттєво підставили своє плече захисникам нашої держави, надавши вагому матеріально-технічну та грошову допомогу Збройним Силам України. Ви зробили вагомий внесок у надання гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які знайшли свій прихисток на території Миролюбненської громади.

Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, хай стороною обходять вас природні стихії, а ваші плани, задуми та сподівання втілюються в життя!

Міцного здоров’я вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!

 

З повагою,

сільський голова                                                                  Олег МОСКАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь