A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання сільського голови Олега МОСКАЛЮКА з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2022 11:13
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

 

Дорогі захисники та захисниці України! Шановні жителі Миролюбненської сільської територіальної громади!

Щиро вітаю вас із Днем захисників і захисниць України та Днем Українського козацтва, які ми відзначаємо у світлий день Покрови Пречистої Богородиці!

Сьогодні, коли Україна відстоює незалежність у повномасштабній війні з Російською Федерацією, ці пам’ятні дати тісно переплітаються. Їх поєднують боротьба за державність проти московського режиму і тяглість військових традицій.

Нинішні нащадки хоробрих українських козаків із честю відстоюють нашу землю. Їхня мужність та відвага наповнюють наші серця і душі гордістю та вірою.

Вірю, що саме в наш час ця боротьба може завершитися перемогою. Це важливо для України – для самого існування нашої ідентичності, культури та держави, адже неможливо не помічати, що російський режим націлений на геноцид українців.

Але це також важливо для всього цивілізованого світу. Тому що від результатів цього протистояння залежить, хто здобуде перевагу – демократії і міжнародний порядок, заснований на правилах та повазі, чи імперії й тиранії.

Подвиг захисників України – це та велична правда історії, яку нікому і ніколи не вдасться спотворити і перекреслити. Це – постійна школа виховання молоді, взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь українського народу.

Від щирого серця вітаю зі святом захисників і захисниць України, які виконують священний обов’язок перед Українською державою і українським народом! Бажаю міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба і щасливого майбутнього у вільній і незалежній Українській державі.

Щиро зичу кожному дому, родині миру, добра, злагоди, захисту Пресвятої Діви Марії і Господнього благословення у кожній добрій справі.

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 

З повагою,

сільський голова                                                         Олег МОСКАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь