Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

На Хмельниччині зростає кількість нових хворих на COVID-19

Дата: 16.09.2022 09:56
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

 

За даними Центру громадського здоров’я МОЗ України за тиждень з 5 до 11 вересня 2022р. у Хмельницькій області зареєстровано 1928 осіб з підозрою на COVID-19. У порівнянні з попереднім тижнем, кількість нових хворих зросла більш як на третину. Кожен 5-й з тих, хто занедужав - це дитина. Із підозрою на COVID-19 на минулому тижні до закладів охорони здоров'я Хмельницької області довелося госпіталізувати 159 громадян, виписані після одужання - 1068 осіб.

На жаль, через ускладнення, спричинені COVID-19, минулого тижня померла 1 людина.

Що ж до ситуації у громадах колишнього Старокостянтинівського району, то за минулий тиждень на COVID-19 загалом захворіли 19 осіб, з них 3 дітей; госпіталізації потребувала 1 особа, одужали 8, 11 осіб продовжують лікування.

Всі захворілі мешкають у населених пунктах Старокостянтинівської ОТГ.  З 5 до 11 вересня 2022року у громадах Староостропільської ОТГ та Миролюбненської ОТГ випадки захворювання на  COVID-19  не реєструвались.

Лікарі нагадують: найкращим методом профілактики COVID-19 є щеплення, тому радять звертатися до амбулаторій загальної практики-сімейної медицини за місцем проживання та вакцинуватися. Хто ж уже встиг отримати 2 щеплення - може вакцинуватися бустерною дозою. Це, в першу чергу, стосується людей віком 60+. Вакцин у закладах охорони здоров’я КНП „Старокостянтинівський ЦПМСД” є достатньо.

 

Старокостянтинівське відділення

ДУ „Хмельницький обласний центр

контролю та профілактики хвороб

МОЗ України”


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь