A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Фонд держмайна оголосив перші приватизаційні аукціони

Дата: 31.08.2022 15:17
Кількість переглядів: 593

 

Фонд держмайна України оголосив перші приватизаційні аукціони вересня. Нагадаємо, що з вересня Уряд відновлює приватизацію підприємств державної власності, що була призупинена на період воєнного стану та розблокована з ухваленням законопроекту №7451. У липні Уряд затвердив перелік 420 об’єктів після процедури тріажу – сортування на ті, які залишаться у державній власності, які будуть спрямовані на приватизацію до ФДМУ та які будуть ліквідовані. При цьому приватизація відбуватиметься на спрощених умовах.

Стартує процес приватизації з зі спиртзаводів і хлібокомбінатів. 19 та 20 вересня пройдуть торги на два об’єкти ДП “Укрспирт”:
? Кобиловолоцьке МПД ДП «Укрспирт» (Тернопільська обл., Тернопільський (Теребовлянський) р-н., с. Кобиловолоки та с.Деренівка) – 19 вересня за стартовою ціною 25,2 млн грн – https://bit.ly/3RdplEw
? Марилівське МПД ДП «Укрспирт» (Тернопільська область, Чортківський район, с-ще Нагірянка) – 20 вересня за стартовою ціною 54,3 млн грн – https://bit.ly/3ToXD9W

Також у вересні планується провести на Prozorro.Продажі аукціони ще по 6 спиртових активах, які вже готові до приватизації. Вони можуть стати новими виробничими майданчиками, в тому числі, для українського аграрного бізнесу з переробки зерна.

Ще близько 150 інших об’єктів, від рухомого і нерухомого майна до непрацюючих заводів, з’являться на аукціонах до кінця 2022 року, зокрема, і такі об’єкти на території Хмельниччини, як ЄМК ДП “Славутський комбінат “Будфарфор” та ЄМК ДП “Подільський експертно-технічний центр Держпраці”. Кожен з них – це можливість для розвитку бізнесу, а отже – сплати податків, збереження та створення нових робочих місць.

ФДМУ закликає підприємців долучатися до аукціонів та спільно відновлювати економіку України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь