A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Молодь на ринку праці Хмельниччини

Дата: 12.08.2022 11:50
Кількість переглядів: 462

 

З початку року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 10 тисяч осіб з числа молоді віком до 35 років. Фахівці центрів зайнятості під час індивідуальних консультацій та групових заходів допомагають знайти роботу за фахом, оцінити свої можливості та професійні нахили, щоб правильно обрати професію чи сферу діяльності, орієнтують молодь на професійне навчання за професіями, які мають попит на ринку праці, консультують щодо започаткування власної справи.

В усіх філіях та центрах зайнятості Хмельниччини працюють консультаційні центри «Онлайн-фарватер». Тут бажаючих можуть навчити, як користуватися вебсайтами з метою пошуку вакансій та розміщення на спеціалізованих сайтах свого резюме/відеорезюме, нададуть рекомендації, як підготуватися до онлайн-співбесіди.  Також допоможуть  зареєструватися на платформах для проходження різноманітних онлайн-курсів або спеціальних онлайн-сервісах з профорієнтації щоб визначитися з майбутньою професією: «Платформа з профорієнтація та розвитку кар’єри», «Career Hub», «Prometheus», «Дія.Цифрова освіта», «Lingva.Skills», «Академія навичок» тощо.

До відома: З початку року працевлаштовано 2,3 тисяч молодих людей віком до 35 років, в тому числі 1,7 тисяч зареєстрованих безробітних. Найбільше молодь працевлаштовується за професіями: продавець, кухар, офіціант, водій, швачка, сестра медична (брат медичний), касир, тракторист, менеджер (управитель) зі збуту, слюсар-ремонтник тощо. Наразі статус безробітного мають 2,5 тисяч    молодих осіб віком до 35 років.

 

Консультації з різних питань можна отримати у будь-якому центрі зайнятості або за телефонами: (096)045-60-10, (093)027-05-11, у телеграм-чаті «Підтримка ДСЗ Хмельницький» https://t.me/Pidtrimka_DCZ_Khmelnitsky.

 

 

Відділ інформаційної роботи

Хмельницький обласний центр зайнятості

пров. Шевченка,10

м.Хмельницький, Україна, 29000

тел: +38(0382) 65-74-18 

+38(0382)76-46-42

khm-ocz@kmocz.gov.ua 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь