A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Разом до перемоги: Всеукраїнська асоціація громад «Згуртовані громади» за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО висловила вдячність Миролюбненській громаді за активну підтримку

Дата: 29.07.2022 15:11
Кількість переглядів: 584

 

З початку свого створення Миролюбненська сільська територіальна громада тісно співпрацює із Всеукраїнською асоціацією громад.

З початку широкомасштабного вторгнення російської федерації на територію України Миролюбненська сільська територіальна громада активно долучилась до програми «Згуртовані громади», яку ініціювала Всеукраїнська асоціація громад спільно з USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО.

Мета програми – допомогти постраждалим від широкомасштабного вторгнення рашистів містечкам і селам України. Йдеться не лише про нагальні гуманітарні потреби, а й про відновлення інфраструктури і підприємництва.

Ініціатива спрямована на підтримку життєдіяльності громад та сприяння економічній активності в громадах під час війни. Метою ініціативи є згуртування громад через побратимство, партнерство, взаємодопомогу – заради Перемоги у війні та післявоєнної відбудови України.

За результатами плідної співпраці Всеукраїнська асоціація громад «Згуртовані громади» за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО висловила вдячність Миролюбненській громаді за активну підтримку.

Дякуємо за співпрацю та високу оцінку нашої діяльності!

Разом до перемоги!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь