A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Миролюбненська громада отримала допомогу в рамках програми ЄС «U-LEAD з Європою»

Дата: 25.07.2022 15:35
Кількість переглядів: 726

Фото без опису

 

Основним завданням для громад у відносно безпечних регіонах стало забезпечення переселенців тимчасовим житлом, продовольством та предметами першої потреби. Водночас у таких населених пунктах з’явилися непланові витрати, які певною мірою стали викликом для територіальних громад.

Так, Миролюбненська сільська територіальна громада з перших днів широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України стала прихистком для багатьох громадян, які були змушені залишити свої домівки через війну.

Переселенцям у нашій громаді допомагають небайдужі місцеві мешканці, керівники агроформувань, благодійні та громадіські організації. Зокрема в межах програми ЄС «U-LEAD з Європою» Миролюбненська сільська територіальна громада отримала два гуманітарні набори – «Прихисток» та «Освітлення». До їхнього складу увійшли: намет, похідні ліжка, каремати, спальні мішки, ковдри, місткості для питної води, потужні генератори, базові та гігієнічні набори для внутрішньо переміщених осіб та інше.

«Отримані потужні та сучасні генератори забезпечать стабільну роботу стратегічно важливих об’єктів, а спальні мішки, похідні ліжка, вовняні ковдри, базові та гігієнічні набори будуть використані для облаштування місць тимчасового проживання громадян. Щиро вдячний Програмі «U-LEAD з Європою» за надану допомогу. Приємно працювати з людьми, які не стоять осторонь проблем, з якими стикаються громади в цей непростий для всіх час», – зазначив сільський голова Олег МОСКАЛЮК.

Миролюбненська сільська рада тісно співпрацює із Програмою «U-LEAD з Європою» з самого початку створення громади. Висловлюємо вдячність Програмі «U-LEAD з Європою» від GIZ та регіональному офісу в Хмельницькій області за суттєву, вчасну, невідкладну підтримку громаді та навчальні і координаційні заходи, які отримує Миролюбненська сільська територіальна громада від Програми.

Ми горді тим, що маємо таких надійних друзів! Разом зможемо перемогти ворога!

Слава Україні!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь