Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Випускники Миролюбненського ліцею замість випускного свята обрали допомогу ЗСУ

Дата: 05.07.2022 11:43
Кількість переглядів: 1071

Фото без опису

 

У час коли в Україні йде війна, гинуть наші співвітчизники, руйнуються людські долі всі ми повинні стати одним цілим у боротьбі з російським окупантом.

Хто як може так наближає перемогу – одні зі зброєю в руках, інші займаються волонтерством та працюють на економіку держави. Кожну хвилину мільйони рук українців викладають шлях до перемоги. Нас об’єднує мова, свобода, людяність, відданість, любов! Ми прагнемо миру і молимо Господа за Перемогу, мир та право жити вільно на своїй землі!

Усі разом та кожен на своєму місці окремо робить свій внесок у захист України.

Випускники Миролюбненського ліцею зібрали та передали для українських захисників кошти, які вони планували витратити на свято випуску з рідної школи. Проте в час війни вони вирішили, що не час для банкетів – краще було б надати допомогу для військовослужбовців-захисників України.

Миролюбненська сільська рада висловлює випускникам Миролюбненського ліцею щиру вдячність за любов до рідної України, свідомість та високу громадянську позицію. Дякуємо батькам та педагогам за виховання дітей!

Нехай ніколи не залишає вас, дорогі випускники, оптимізм і віра в щасливу долю кожної особистості, родини, України! Хай здійсняться усі ваші мрії і сподівання, а кожен день приносить радість, душевну гармонію і людську вдячність!

Миру всім нам і перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь