A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Обговорено питання створення добровільного пожежного формування у селі Ілляшівка

Дата: 09.06.2022 15:33
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

 

9 червня сільський голова Олег МОСКАЛЮК провів робочу зустріч із начальником Хмельницького районного управління Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергієм ЧИЖОМ, керівником СТОВ «Новий шлях», депутатом Миролюбненської сільської ради Миколою МАКСИМОВИМ та Ілляшівським старостою Надією ЛИСЯК.

Під час робочої зустрічі обговорено питання вжиття заходів щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах громади у літній період та дотримання заходів пожежної безпеки у закладах різних форм власності.

Головним питанням зустрічі було створення у селі Ілляшівка добровільного пожежного формування.

У ряді країн світу більшість пожеж ліквідовується силами громади до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Добровільна пожежна дружина (команда) – найбільш ефективне добровільне протипожежне формування яке здатне ліквідувати пожежу з допомогою первинних засобів пожежогасіння на початковому етапі її розвитку з мінімальними затратами. Якщо пожежу не ліквідувати на стадії нестійкої інтенсивності горіння то в подальшому ця інтенсивність зростає і наступає лавиноподібний процес, який супроводжується тяжкими наслідками та значними матеріальними збитками.

Основними завданнями пожежно-рятувальних підрозділів добровільної пожежної охорони є забезпечення пожежної безпеки, запобігання виникненню пожеж та нещасних випадків на них, гасіння пожеж, рятування людей, а також надання допомоги у ліквідації наслідків інших надзвичайних ситуацій.

Учасниками зустрічі обговорено питання створення умов для функціонування добровільного пожежного формування, облаштування частини приміщення комунальної власності в селі Ілляшівка під потреби вогнеборців та прийому-передачі із державної власності у комунальну пожежного автомобіля.

За результатами зустрічі визначено конкретні напрямки роботи щодо створення та функціонування добровільного пожежного формування та шляхи і терміни їх виконання.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь