A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання сільського голови Олега МОСКАЛЮКА з Великодніми святами

Дата: 24.04.2022 09:13
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

 

Шановні жителі та гості Миролюбненської сільської територіальної громади, дорогі друзі, земляки!

Щиро вітаю вас зі святом Воскресіння Христового! Разом із весняним воскресінням природи знову прийшло світле свято нашого земного життя – Великдень, яке увесь християнський світ радо відзначає як день утвердження буття, віри й надії.

З давніх-давен українці відзначали пасхальні урочистості з особливим піднесенням, адже вони зміцнюють віру, вселяють надію на краще майбутнє, наповнюють душу радістю.

На жаль, цього року це буде не той Великдень, до якого ми звикли, де сім'ї разом, а близькі поруч. Але він є! І поки наші воїни захищають Україну, ми тримаємо тил, святкуємо Великодень і намагаємось зробити так, аби й наші захисники бодай трохи відчули свято.

У теперішній час праведної боротьби  українців за своє життя, за  свою незалежну Україну нам по особливому дорогий Великдень –  утвердження торжества перемоги добра над злом,  перемоги всіх найсвітліших сподівань, прагнень, торжества сили віри і любові! Перемоги чистоти людської душі та розуму.

Наші щирі молитви наповнені вдячністю Богу, нашим захисникам, волонтерам, нашим друзям і партнерам з усього світу, кожній людині, яка сьогодні працює для фронту, для перемоги.

Нехай Великодні дзвони озвуться у вашому серці вірою, надією і любов'ю та додадуть натхнення і сил для продовження Вашої невтомної праці, спрямованої на розбудову Миролюбненщини та рідної України!.

У ці святкові радісні дні бажаю Вам миру, здоров'я, достатку, чудового весняного настрою, душевного спокою та родинного затишку. Нехай світлий Великдень увійде в наші оселі, даруючи радість кожній людині, наповнить душу і серце надією.

У світле свято Христового Воскресіння, як і повсякчас, нехай із нами буде Віра! Віра, що піднімає нас після падінь і освітлює шлях у найтемніші часи.

Ми сильні, коли разом. Ми сильні, коли боремося. Ми сильні, коли віримо.

Смачної паски, кольорових писанок, щедрого великоднього кошика, мирних свят!

Христос Воскрес!   Воістину Воскрес!

 

З повагою,

Олег МОСКАЛЮК

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь