A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

На Хмельниччині відбудеться благодійний аукціон для підтримки поранених військових та дітей, які постраждали внаслідок російської агресії

Дата: 12.04.2022 09:04
Кількість переглядів: 376

Благодійний аукціон для підтримки поранених військових та дітей, які постраждали внаслідок російської агресії, незабаром відбудеться на Хмельниччині.

Фото без опису

Перший майстер України з гирьового спорту, тренер з важкої атлетики Маківської спортивної школи Володимир Копачинський вирішив передати для лоту в аукціоні свою пам’ятну медаль та сертифікати з фіксацією рекорду у масовому, тривалому та одночасному піднятті гир трьома сотнями учасників змагань. Про це він розповів сьогодні під час особистої зустрічі начальнику обласної військової адміністрації Сергію Гамалію.

Як зазначає 79-річний ветеран спорту, цей рекорд був зафіксований представниками Книги рекордів Гіннеса 2 листопада 2013 року на чемпіонаті світу з гирьового спорту. Серед 300 спортсменів з різних країн, які взяли участь у його встановленні, 20 – були саме з України.

Фото без опису

“Для кожного спортсмена отримана нагорода є дуже важливою, адже за нею стоїть щоденна, важка праця над досягненням бажаних результатів. Ця медаль, яка демонструє згуртованість спортивної спільноти світу навколо спільної мети, також має неабияку ціну для кожного. Зараз я хочу виставити її як лот на благодійному аукціоні, щоб вона послужила ще одній гарній справі: отримані за медаль кошти планую передати для поранених військових та дітей, які постраждали від дій окупантів,”- каже  Володимир Копачинський.

Фото без опису

Сергій Гамалій подякував видатному спортсмену за виявлену ініціативу і підтримку українських воїнів та повідомив, що адміністрація спільно з БО “Захисти Хмельниччину” організувала збір благодійних внесків для потреб наших Збройних Сил.

“Українці зараз демонструють всьому світу свою згуртованість та мужність. У кожного свій фронт, але мета наша єдина – перемога над рашистським ворогом,- наголосив очільник ОВА. – У мирний час ми  завжди намагалися розвивати та підтримувати спорт на Хмельниччині, тому допомога від спортивної спільноти у цей скрутний для країни час є особливо значимою. Запевняю, що кошти від аукціону, де лотом буде ваша медаль, одразу будуть спрямовані на лікування поранених бійців та дітей”.

Аукціон планується провести з 12 по 18 квітня. Долучитись до участі в ньому зможе  кожен охочий. Про умови участі буде повідомлено на вебсайті ОВА додатково.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь