A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сергій Гамалій відвідав поранених воїнів-захисників України

Дата: 18.03.2022 09:22
Кількість переглядів: 352

Завдяки вашій відвазі ворожі плани щодо захоплення України захлинулися уже в перші дні. Сьогодні вашому подвигу немає ціни і вам вдячний кожен українець, що зараз має можливість жити в рідній країні, на рідній землі. Ми вами пишаємося! Саме з такими словами звернувся сьогодні начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій до захисників України, що лікуються в нашій області від поранень і травм, отриманих на передовій.

Фото без опису

Варто зазначити, що лікувальні заклади області з перших днів війни почали приймати поранених бійців, і на Хмельниччині для них забезпечили надання комплексної медичної допомоги. Поранені отримують не лише належне лікування, а й реабілітацію, яка вкрай необхідна для найбільш повного відновлення усіх функцій після отриманих травм. Окрім того, у кожного з них за плечима вже є реальний бойовий досвід та важкі спогади про пережите та побаченене на війні, тому значну увагу наші лікарі приділяють психологічній реабілітації воїнів.

Фото без опису

Сергій Гамалій подякував хлопцям за їхню стійкість і силу духу та побажав військовим швидкого одужання.

“Ситуація в країні й досі напружена, адже росія й надалі всіляко намагається прорвати оборону та захопити наші території. Проте я переконаний, наші Збройні Сили України, добровольчі батальйони, територіальна оборона дадуть гідну відсіч ворогові. Ми обов’язково вистоїмо та переможемо!” – наголосив Сергій Вячеславович.

До вдячних слів та побажань також приєднались відомі зірки українського шоу-бізнесу, які прийшли підбадьорити наших захисників.

Також під час перебування в медичному закладі Сергій Гамалій поспілкувався з його керівництвом, ознайомився із умовами перебування поранених, станом забезпечення ліками та необхідними засобами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь