A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Миролюбненська громада: оперативна інформація станом на 04.03.2022

Дата: 04.03.2022 09:27
Кількість переглядів: 262

Шановні жителі Миролюбненської сільської територіальної громади!

Сьогоднішня ніч на території громади пройшла спокійно. Сільською радою наразі виконуються першочергові завдання відповідно до вимог воєнного стану.

Проводиться активна робота із виявлення та попередження диверсійно-розвідувальних груп. Просимо вашого активного сприяння у цьому напрямку – в разі виявлення невідомих осіб, підозрілих автотранспортних засобів, особливо тих що випитують про розміщення українських військових, сил територіальної оборони, фотографують газорозподільчі пункти, електротрансформатори, інші місця інфраструктури терміново повідомляти у поліцію, старостам та сільську раду.

У населених пунктах розгорнуто блокпости, на яких несуть чергування місцеві жителі, які вступили до добровольчого формування територіальної оборони Миролюбненської сільської ради. Місцевими керівниками агропідприємств, підприємцями та жителями забезпечено гаряче харчування на блокпостах.

Просимо жителів та гостей громади поставитись з розумінням до роботи блокпостів, дотриуватись правил проїзду блокпостів.

Це все для вашої безпеки!

Проводиться активна підготовка до прийому переселенців із постраждалих регіонів України від військової агресії РФ. Обладнано спальні місця, налагоджено приготування їжі, створено запас продуктів харчування. Дякуємо усім жителям громади за допомогу!

Вкотре нагадуємо, що діє рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями.

Усіх чоловіків віком від 18 до 60 років, що прибули на територію нашої громади та перебувають більше 48 годин без реєстрації свого місця проживання просимо стати на військовий облік у відділення територіального центру комплектування та соціальної підтримки в м.Старокостянтинів.

Особлива увага – заборона пересування дітей без супроводу дорослих!

Без нагальних потреб просимо не здійснювати переміщення вздовж лісосмуг, полями чи лісами.

Не знімайте та не фотографуйте на мобільні пристрої пересування військової техніки. Якщо у вас виникають певні підозри надсилайте такі фото виключно силовикам, але в жодному випадку не викладайте їх у соціальні мережі.

Комендантська година – з 21:00 год. до 06:00 год.

Україна бореться! Україна незалежна! Україна вистоїть! Україна переможе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь