A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З 1 березня вступають в дію нові обмеження, пов’язані з воєнним станом

Дата: 01.03.2022 11:45
Кількість переглядів: 301

 

Про головне з вечірнього брифінгу начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія про ситуацію в області станом на 28 лютого.

Ухвалено рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі. Заборона вступає в силу з 00 год 00 хв 01 березня і діятиме до закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу.

Крім того, з 1 березня забороняється поселення чоловіків віком від 18 до 60 років у всіх закладах, що надають послуги з розміщення довше як на 48 годин без реєстрації свого місця проживання. Ці обмеження теж вступають в дію з 00 год 1 березня.

Переселенці, які прибувають в нашу область після 9 вечора, тобто коли діє комендантська година, можуть рухатися до свого місця призначення. Аби уникнути непорозумінь з патрулями рекомендуємо мати при собі проїзний квиток та документ, що посвідчує особу.

З восьмої вечора с28 лютого, у відповідності до плану проведення заходів із забезпечення режиму воєнного стану, в області запроваджено залучення членів загонів громадських об’єднань з охорони об’єктів кризової інфраструктури та на блокпостах зі зброєю. Так, членами загону «Авангард» організовано службу на блокпостах, що прикривають основні шляхи на в’їздах у місто.

Щодо дезінформації: є інформація, що війська РФ сьогодні-завтра хочуть розпочати глушити спецзасобами інтернет зв’язок для того, аби запустити інформацію про капітуляцію України. Пам’ятайте, що це брехня. Таким чином агресор хочуть змусити місцеве населення здаватися і перестати здійснювати супротив військам РФ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь