A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Ситуація в Хмельницькій області у зв’язку з російським вторгненням в Україну

Дата: 25.02.2022 16:04
Кількість переглядів: 365

На короткому прес-брифінгу начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій розповів про безпекову ситуацію в області та заходи з протидії російському вторгненню.

Головне на брифінгу:

? На сьогодні ситуація у Хмельницькій області спокійна. Наші військові міцно тримають оборону країни. З 25 лютого по всій території Хмельницької області вводиться комендантська година з 22.00 до 6.00. У цей час заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи.

? Президент України Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію, тож всі чоловіки від 18 до 60 років, в хорошому фізичному стані, мають прибути до військкоматів, комплектування Сил територіальної оборони та Збройних Сил України.

? Ворог веде інформаційну війну. Уже зафіксовані фішингові атаки та велика кількість фейків, що мають на меті дестабілізувати ситуацію. Сьогодні активно розганявся фейк про навчальну тривогу. Запам’ятайте! Навчальних сирен під час війни бути не може! Не вірте фейкам, що розповсюджуються у вайбер-групах та в соціальних мережах. Не поширюйте фейкові інформації, довіряйте лише офіційним джерелам інформації.

? Повідомлення про порушення дорожнього сполучення на дорозі М-30 Стрий – Ізварине, зокрема пошкодження мосту у смт. Летичів через річку Вовк також не відповідає дійсності. На цій ділянці раніше був організований реверсний рух у зв’язку з ремонтними роботами, які відбувалися в 2021-2022 роках. Через те, що одна частина мосту не була добудована, рух був ускладнений. Зараз було прийнято рішення про відкриття обидвох частин мосту, це дозволило розвантажити дорогу.

? Також шириться відео з затриманням можливих диверсантів у Кам’янець-Подільському. Це також фейк. Правоохоронці ретельно перевіряють усі підозрілі автівки, тому затримали осіб, що на відео, до з’ясування обставин. Перевіркою встановлено, що затримані є співробітниками силових структур.

? Зважаючи на усе, просимо зберігати спокій, довіряти лише офіційним каналам інформації, не поширювати інформацію про дії наших військових, а про всі підозрілі випадки інформувати правоохоронців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь