A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Обговорили процес музеєфікації палацово-паркового ансамблю «Маєток Ілляшівка»

Дата: 03.02.2022 17:10
Кількість переглядів: 648

Фото без опису

 

03 лютого сільський голова Олег МОСКАЛЮК й староста Ілляшівського старостинського округу Надія ЛИСЯК зустрілись з інженером Галиною НОВІКОВОЮ, начальником відділу наукової і культурно-освітньої роботи  Лілією СВІНЦІЦЬКОЮ та архітектором відділу наукової і культурно-освітньої роботи Анною ГОЛОВІНОЮ національного історико-архітектурного заповідника «Кам’янець».

Національний історико-архітектурний заповідник «Кам’янець» є єдиним в Україні, де комплексно здійснюються роботи з реставрації та використання пам'яток архітектури, регенерації історичної забудови на землях історико-культурного призначення, раціонального використання ландшафту та культурної спадщини для культурно-туристичних потреб.

У ході зустрічі Олег МОСКАЛЮК зазначив, що збереження та відновлення палацово-паркового ансамблю «Маєток Ілляшівка» є важливим питанням для влади громади. Маєток є унікальною пам’яткою архітектури, має стародавню історію (ХVIII ст.) та є цікавим для туристів.

Працівники національного історико-архітектурного заповідника «Кам’янець» провели обстеження палацово-паркового ансамблю «Маєток Ілляшівка», з метою подальшої роботи щодо його музеєфікації. Це стане запорукою збереження та популяризації маєтку.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь