A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання сільського голови Олега МОСКАЛЮКА з Днем Соборності України

Дата: 21.01.2022 12:56
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

 

Шановні земляки!

Щиро вітаю вас з Днем Соборності України!

Щороку, 22 січня, ми відзначаємо важливу подію в українській історії − ухвалення Акта Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки 1919 року.

Через багато років українці знову показали, що вони єдиний народ і вже нині в далекому 1990 році 22 січня через всю країну, від заходу до сходу простягнувся живий ланцюг, що показав, що ми єдина нація. Це свято нагадує нам, особливо підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми — єдиний народ! Не важливо, де ти живеш, перш за все потрібно бути людиною і любити свою батьківщину.

Єдиною метою всіх гілок влади та кожного українця має бути збереження держави та праця на її розвиток та процвітання. Адже успіх побудови демократичної та міцної держави грунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу.

Національна єдність є не тільки базовою цінністю громадян країни, а й обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії. Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань. Цілісна Україна – це повернення окупованих Криму і окремих районів Донеччини та Луганщини.

Щиро вітаю усіх жителів Миролюбненської громади із Днем Соборності України! Бажаю міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, самоповаги, порозуміння й глибокої віри у гідне майбутнє рідної України.

Миру вам і Божої Благодаті!

 

 

З повагою,

сільський голова                                                         Олег МОСКАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь