Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

До дітей Миролюбненської громади завітав Миколай!

Дата: 17.12.2021 14:58
Кількість переглядів: 1034

Фото без опису

 

Майже цілий рік діти з нетерпінням очікують на зимові свята. Новий рік, Різдво, Водохреще та інші урочисті дні несуть із собою веселощі та розваги, ігри, співи, танці. А особливо радіють діти приходу Святого Миколая, який кладе їм під подушку "винагороди" за їхню слухняність та працьовитість. Тому, протягом року вони намагаються бути саме такими: не лінивими, доброзичливими, старанними.

Це чарівне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Нового року та Різдва Христового.

Цього дня Миколай Чудотворець невидимою рукою здійснює найзаповітніші дитячі мрії, приносить у кожну родину злагоду і втіху, розмальовує наші обличчя щирими посмішками, а наші душі наповнює теплим та незгасаючим вогнем любові до ближнього. Це свято віри, світла і добра.

Українці завжди шанували Миколая Чудотворця, заступника простих людей, покровителя та вихователя дітей.

Наслідуймо і сьогодні добрі та праведні вчинки Святого Миколая. Адже в цей особливий день кожна дитина повинна відчути любов та опіку Святого і саме ми, дорослі, можемо подарувати радість свята кожній дитині, свою любов, тепло та ніжність.

17 грудня у клубі с.Миролюбне та Немиринецькому ліцеї відбулись святкові заходи до Дня Святого Миколая. На свято Миколая з найкращими побажаннями завітали начальник служби у справах дітей Миролюбненської сільської ради Галина СОКОЛОВСЬКА та головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради Сергій ДУШКО.

З нагоди свята Галина СОКОЛОВСЬКА побажала дітям щоб посмішка не сходила з їх облич, щоб їх життя проходило в затишному колі родини та було переповнене щастям і любов’ю: «Ви – це наше майбутнє! Тож нехай Святий Миколай у цей святковий день принесе усім вам надію, щастя, здоров’я, здійснення найпотаємніших мрій та багато приємних подарунків».

78 дітей пільгових категорій отримали сьогодні солодкі подарунки від Святого Миколая та прийняли участь у казковому передноворічному дійстві, іграх та конкурсах.

Чудове передноворічне дитяче свято подарувало дітям багато позитивних емоцій, створило гарний настрій і запалило вогник передчуття добрих новорічних чудес у дитячих серцях.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь