A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Маєток Ілляшівка» – перлина Миролюбненської громади

Дата: 16.12.2021 10:50
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

 

15 грудня сільський голова Олег МОСКАЛЮК зустрівся із депутатом Хмельницької районної ради Віктором НАУМЕНКОМ, депутатом Миролюбненської сільської ради Миколою МАКСИМОВИМ та директором Державного історико – культурного заповідника «Самчики» Богданом ПАЖИМСЬКИМ.

У ході зустрічі Олег МОСКАЛЮК зазначив, що збереження та відновлення палацово-паркового ансамблю «Маєток Ілляшівка» є важливим питанням для влади громади. Маєток є унікальною пам’яткою архітектури, має стародавню історію (ХVIII ст.) та є цікавим для туристів.

Під час зустрічі сільський голова обговороив із Богданом ПАЖИМСЬКИМ можливість створення відділу Державного історико-культурного заповідника «Самчики» у Ілляшівці. Це у свою чергу стане запорукою збереження та популяризації маєтку, адже величезний досвід роботи у цьому напрямку Богдана ПАЖИМСЬКОГО безумовно сприятиме цьому.

Наразі у маєтку діє філія Немиринецького ліцею та дитячий садочок. Однак створення відділу історико-кульутрного заповідника ніяк не вплине на їх діяльність. До прикладу маєток зможе приймати туристів в позаурочний час або у вихідні дні.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь