Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулось засідання дев’ятої позачергової сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради

Дата: 30.11.2021 14:46
Кількість переглядів: 1068

Фото без опису

 

30 листопада під керівництвом сільського голови Олега МОСКАЛЮКА відбулось засідання дев’ятої позачергової сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради.

Участь в роботі сесії сільської ради взяли 16 депутатів.

На порядку денному сесії розглянуто наступні питання:

1. Про затвердження переліку актів, довідок, характеристик, які можуть видаватися старостами старостинських округів Миролюбненської сільської територіальної громади.

2. Про затвердження Положення про преміювання, встановлення доплат, надбавок та надання матеріальної допомоги працівникам закладів культури Миролюбненської сільської ради.

3. Про створення комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Миролюбненської сільської ради.

4. Про перейменування та затвердження Статуту Миролюбненського закладу дошкільної освіти «Бджілка» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області в новій редакції.

5. Про перейменування та затвердження Статуту Верхняцького закладу дошкільної освіти «Веселка» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області в новій редакції.

6. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту Ілляшівського закладу дошкільної освіти «Малятко» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області в новій редакції.

7. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту Немиринецького закладу дошкільної освіти «Казка» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області в новій редакції.

8. Про створення Морозівського закладу дошкільної освіти «Ромашка» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області та затвердження Статуту Морозівського закладу дошкільної освіти «Ромашка» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області.

9. Про створення Сковородківського закладу дошкільної освіти «Сонечко» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області та затвердження Статуту Сковородківського закладу дошкільної освіти «Сонечко» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області.

10. Про План діяльності сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності на 2022 рік.

10. Про внесення змін до бюджету Миролюбненської сільської територіальної громади на 2021 рік.

11. Про створення ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту (ЄДСЦЗ) на території Миролюбненської територіальної громади;

12. Про затвердженя технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з земель невитрибуваних паїв ТОВ «Енселко Агро».

13. Про підтримку Законопроєкту №1015 від 28.09.2019 року «Про внесення змін до ст.93 Конституції України (щодо законодавчої ініціативи народу)».

14. Про затвердженя Проєкту «Створення умов для функціонування підприємства «Протос» комунальної власності Миролюбненської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області.

15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель запасу сільськогосподарського призначення.

16. Про запезпечення співфінансування комунального некомерційного підприємства «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» Старокостянтинівської районної ради Хмельницького району Хмельницької області.

17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) колишньої селянської спілки «Перемога» Миролюбненської сільської ради  Хмельницького району Хмельницької області.

18. Про погодження надання в користування водно-болотних мисливських угідь Старокостянтинівській РО УТМР для ведення мисливського господарства (без вилучення земель землекористувача).

19. Розгляд заяв та клопотань.

20. Різне.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь