A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Розвиток агросектору – добробут громади

Дата: 18.11.2021 16:09
Кількість переглядів: 704

 

18 листопада до Дня працівників сільського господарства в онлайн-режимі відбувся Всеукраїнський фермерський форум на тему: «Актуальні напрями державної підтримки агросектору». До участі було запрошено голів фермерських господарств Миролюбненської громади та одноосібників.

У форумі взяли участь сільський голова Олег МОСКАЛЮК, керівник ФГ «Верховина» Володимир ТАРАСЮК та керівник СТОВ «Новий шлях» Микола МАКСИМОВ. У зв’язку із складною епідеміологічною ситуацією ряд аграріїв прийняти участь в даному форумі дистанційно.

Організаторами Всеукраїнського фермерського форуму були Міністерство агрополітики і продовольства України, Всеукраїнський Конгрес Фермерів та Всеукраїнська асоціація громад.

Серед учасників і доповідачів форуму були ЛЕЩЕНКО Роман Миколайович, Міністр аграрної політики та продовольства України; ЗАБЛОЦЬКИЙ Мар'ян Богданович, Голова підкомітету з питань місцевих податків і зборів Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики; БЕЗГІН Віталій Юрійович, Голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування; ВИСОЦЬКИЙ Тарас Миколайович, Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України.

Користуючись нагодою сільський голова Олег МОСКАЛЮК привітав Володимира ТАРАСЮКА та Миколу МАКСИМОВА із святом Дня працівників сільського господарства та вручив Подяки Миролюбненської сільської ради за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток громади, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю у сфері сільського господарства.

«Від імені Миролюбненської сільської ради, жителів громади та від себе особисто я дякую вам за співпрацю та активну громадянську позицію. Як і в кожного з тих, чиє коріння пов'язане з селом, у мене особливо тепле ставлення до людей, що забезпечують нас хлібом і до хліба», – зазначив Олег МОСКАЛЮК.

До привітань аграріїв приєдналися також директор Миролюбненського ліцею Клавдія КАТРЕНЮК та вихованці навчального закладу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь