A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

"БЕЗМЕЖНА ВДЯЧНІСТЬ ВАМ, ДОРОГІ ОСВІТЯНИ, ЗА НЕВИЧЕРПНЕ ТЕРПІННЯ, ЖИТТЄВУ МУДРІСТЬ ТА ВІДДАНІСТЬ СПРАВІ…"

Дата: 01.10.2021 15:28
Кількість переглядів: 2504

Фото без опису

 

У прекрасну осінню пору ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, хто запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

1 жовтня, напередодні Дня працівників освіти, у навчальних закладах Миролюбненської сільської територіальної громади відбулись урочисті заходи до Дня працівників освіти.

Сільський голова Олег МОСКАЛЮК, керуючий справами виконавчого комітету сільської ради Роман КОЗАК та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради Наталія ГАЙМІСАРЕНКО привітали колективи Миролюбненського та Немиринецького ліцеїв із професійним святом.

У вітальному слові сільський голова Олег МОСКАЛЮК зазначив, що у навчальних закладах нашої громади працює досить чисельна та потужна армія педагогів, яка успішно реалізовує політику держави в галузі освіти на місцевому рівні. "Дорогі наші учителі! Висловлюю щиру вдячність кожному із вас за натхненну і самовіддану працю. За вашу непохитну віру у кожного учня. За розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям" – зазначив сільський голова додавши, що галузь освіти є однією із пріоритетних напрямків роботи влади громади.

Голова громади Олег МОСКАЛЮК наголосив на важливості професії вчителя та складнощах сучасних реалій реформування системи освіти: «Своїми здобутками Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни. Переконаний, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Нехай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов. Натхнення вам, дорогі освітяни, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього України!».

Вітальні слова також пролунали для працівників дошкільних навчальних закладів, всіх тих, хто працює у системі освіти. Особливі вітання адресувалися ветеранам освітянської ниви.

Кращих педагогів Миролюбненської територіальної громади відзначено Почесними грамотами та Подяками сільської ради, а в якості цінних подарунків, відповідно до розпорядження сільського голови, усім педагогічним працівникам навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів призначено премії.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь