Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання сільського голови Олега МОСКАЛЮКА з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Дата: 30.09.2021 08:39
Кількість переглядів: 837

Фото без опису

 

Шановні бібліотекарі!

Щиро вітаю вас з професійним святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек!.

На території Миролюбненської територіальної громади функціонують 9 бібліотек, де працюють справжні професіонали, віддані своїй справі.

Бібліотеки – це невід`ємна частина освітнього простору. Вони зберігають силу-силенну знань, відкривають можливість людям з різних соціальних прошарків та вікових груп освоювати новітні інформаційні технології, ознайомлюватись із сучасними надбаннями людства, здійснювати подорожі в історичне минуле та зазирати в далеке майбутнє.

При цьому бібліотекар – це вартовий знань, це людина, що опікується збереженням культурних, технологічних та історичних здобутків людської цивілізації, і в змозі прищепити дитині любов до книги, а дорослим – до навчання і відкриття нового та ще незнаного світу людських можливостей.

Шановні працівники бібліотек, дякую вам за наполегливу працю, відповідальність і вірність обраному фаху.

Щиро бажаю всім вам земних благ, радості і натхнення, вдячності від любителів книги, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів.

Хай це свято дарує вам чудовий настрій та теплі слова від усіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань, а робота – приносить тільки задоволення.

Зичу вам і вашим близьким міцного здоров’я, благополуччя, достатку у кожній оселі і прихильності долі. Нехай ніколи не покидають вас почуття оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості-Софії.

 

 

З повагою,

сільський голова                                               Олег МОСКАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь