A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулось засідання восьмої чергової сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради

Дата: 28.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 1288

Фото без опису

 

28 вересня під керівництвом сільського голови Олега МОСКАЛЮКА відбулось засідання восьмої чергової сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради. У роботі сесії взяли участь 16 депутатів. На сесії також був присутній депутат Хмельницької обласної ради Сергій Борисович СЛЮСАРЧУК.

Перед початком роботи сесії Сергій СЛЮСАРЧУК вручив Грамоту Верховної Ради України за заслуги перед Українським народом та цінний подарунок для депутата Миролюбненської сільської територіальної громади, лісничого ДП «Старокостянтинівське лісове господарство» Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Михайла Петровича ВОЙТКА, подякував за багаторічну сумлінну працю та побажав подальших трудових успіхів.

На порядку денному засідання восьмої чергової сесії восьмого скликання Миролюбненської сільської ради розглянуто наступні питання:

1. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Миролюбненської сільської ради.

2. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Миролюбненської сільської територіальної громади в новій редакції.

3. Про затвердження Положення про службу у справах дітей Миролюбненської сільської ради в новій редакції.

4. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна Сковородківського навчального-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області, що реорганізовується шляхом приєднання.

5. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна Верхняцької ЗОШ І ступеня Миролюбненської сільської ради Хмельницької області, що реорганізовується шляхом приєднання.

6. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна Підгірнянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області, що реорганізовується шляхом приєднання.

7. Про затвердження передавального акта щодо передачі майна Ілляшівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Миролюбненської сільської ради Хмельницької області, що реорганізовується шляхом приєднання.

8 Про затвердження передавального акта щодо передачі майна Морозівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І ступення – дошкільний навчальний заклад» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області, що реорганізовується шляхом приєднання.

9. Про затвердження Статуту комунального закладу «Немиринецький ліцей» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області в новій редакції.

10 Про затвердження Статуту комунального закладу «Миролюбненський ліцей» Миролюбненської сільської ради Хмельницької області в новій редакції.

11. Про прогноз бюджету Миролюбненської сільської територіальної громади на 2022-24 роки.

12. Звіт про виконання бюджету Миролюбненської сільської територіальної громади за перше півріччя 2021 року.

13. Про внесення змін до бюджету Миролюбненської сільської територіальної громади на 2021 рік.

14. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельної ділянки водного фонду.

15. Про надання дозволу ТОВ «Енселко Агро» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з земель невитрибуваних паїв.

16. Про надання дозволу ДП «Старокостянтинівське лісове господарство» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення із зміною цільового призначення земель запасу для ведення лісового господарства.

17. Про проведення інвентаризації земельних ділянок (Колощук М.І., Біганін М.М.).

18. Про прийняття транспортного засобу.

19. Про надання в оренду нежитлового приміщення без проведення аукціону.

20. Про затвердження переліку земельних ділянок водного фонду разом із водними об’єктами що на ній розташовані для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок водного фонду с.Берегелі, с.Миролюбне.

21. Про передачу водонапірних башт на баланс КП «Протос».

22. Розгляд заяв та клопотань.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь