A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У навчальних закладах Миролюбненської громади пролунав перший дзвоник

Дата: 01.09.2021 16:57
Кількість переглядів: 2106

Фото без опису

 

День знань – свято завжди пам`ятне та хвилююче в житті кожної людини, кожної сім`ї та родини. Хтось сьогодні вперше переступить шкільний поріг, а більшість школярів знову піднялися на сходинку вище до вершин знань, подорослішали на цілий рік, стали мудрішими, наблизилися до самостійного життя. Розпочинається новий навчальний рік, а свого роду і новий етап в житті тих, хто навчає і хто навчається.

1 вересня сільський голова Олег МОСКАЛЮК та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія ГАЙМІСАРЕНКО привітали учнівську молодь навчальних закладів «Миролюбненський ліцей» та «Немиринецький ліцей» із святом Дня знань.

У вітальному слові сільський голова Олег МОСКАЛЮК привітав учнів, педагогічні колективи та батьків із початком нового навчального року, побажав щоб шлях до знань був дорогою відкриттів, знахідок, радості й перемог. "Вірю, що на шляху до знань кожний з вас зуміє розкрити свої здібності, таланти, втілити мрії у життя, що ваші серця завжди будуть сповнені щирою любов′ю до рідної землі, а набуті знання й вміння ви вміло застосуєте на благо нашої громади та України. Від усього серця бажаю Вам вдалого старту, щастя, міцного здоров`я, здійснення задумів і мрій, життєвих сил, натхнення на нові щедрі засівки та ужинки на освітній ниві", – сказав Олег МОСКАЛЮК.

Навчальні заклади громади повністю готові до нового навчального року. Шкільне господарство кожного закладу чимале, а тому роботи було вдосталь – поточні ремонти класних кімнат, спортивних залів, коридорів, їдалень, харчоблоків, підготовка систем опалення до роботи в осінньо-зимовий період, облаштування пришкільних територій, забезпечення якісного харчування тощо. Перевезення учнів здійснюють 5 шкільних автобусів. Безоплатним підвезенням до місця навчання і додому забезпечено усіх учнів, які цього потребують – 150 учнів Немиринецького ліцею та 132 учні Миролюбненського ліцею.

Цього року у Миролюбненській сільській територіальній громаді за навчальні парти сіли 367 учнів («Миролюбненський ліцей» – 177 учнів, «Немиринецький ліцей» – 190 учнів), з яких 23 – це першокласники («Миролюбненський ліцей» – 6 учнів, «Немиринецький ліцей» – 17 учнів).

Побажаємо учням цікавої подорожі у країні знань, а вчителям – здібних учнів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь