A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У Миролюбненській громаді відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Дня Незалежності України

Дата: 22.08.2021 19:41
Кількість переглядів: 1210

Фото без опису

 

30 років тому нездійснена мрія багатьох поколінь втілилася в життя: ми стали вільною та незалежною Україною! Здавна українці боронили свої свободи та права, повсякчас стикаючись із зовнішнім опором та внутрішніми незгодами. У боротьбі народилася i загартувалася єдина нація сміливих та щирих людей, що живе у прекрасній країні!

22 серпня у приміщенні клубу села Верхняки відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Дня Незалежності України.

В урочистих заходах взяли участь Миролюбненський сільський голова Олег МОСКАЛЮК, голова Хмельницької районної ради Олександр ЧОРНІЄВИЧ, депутат Хмельницької районної ради Віктор Науменко, заступник Миролюбненського сільського голови Іван КАТРЕНЮК, жителі та гості Миролюбненської громади.

До уваги гостей свята було представлено святковий концерт – фінальний етап естафети культури громади «Від села до села з піснею та словом», який тривав чотири місяці та присвячений 30-й річниці незалежності України.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся сільський голова Олег МОСКАЛЮК, який побажав усім миру, розуміння, злагоди, трудових досягнень в ім'я і на благо Миролюбненської громади та незалежної суверенної України! Також Олег МОСКАЛЮК вручив Подяки та медалі на честь 30-річчя незалежності України від Хмельницької обласної ради для голови фермерського господарства «Верховина» Володимира ТАРАСЮКА і засновника ТОВ «Ванден Агро», ТОВ «Думна Агро» Емануеля ВАНДЕНБРЮВАНА за багаторічну сумлінну плідну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Хмельниччини, високий професіоналізм, утвердження української державності та з нагоди Дня Незалежності України.

Гостей урочистих заходів також привітав голова Хмельницької районної ради Олександр Чорнієвич. Очільник району побажав жителям громади міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах, процвітання Миролюбненській громаді і нових звершень на благо України. Олександр Богданович вручив Почесні грамоти та цінні подарунки для ФОП Олександра ГАЙМІСАРЕНКА і ФОП Віктора КОСЮКА за вагомий особистий внесок у розвиток економіки громади, сумлінну та плідну працю, високу професійну майстерність та з нагоди відзначення 30-ї річниці Дня Незалежності України.

Майстри та аматори сцени подарували гостям незабутній святковий концерт. Особливі слова вдячності лунали зі сцени на адресу українських воїнів-захисників, які ціною власного життя бережуть мир в Україні.

Хвилиною мовчання вшановано пам’ять усіх загиблих синів України, які віддали своє життя за її незалежність. Вічна пам'ять героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну. Вічна їм слава!

По завершенні урочистих заходів гості свята мали змогу ознайомитись із виставкою майстрів декоративно-ужиткового мистецтва «З народних джерел», скуштувати святковий коровай та уху.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь