A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Черговий етап естафети «Від села до села з піснею і словом» відбувся у Миролюбному

Дата: 12.07.2021 13:52
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

 

11 липня, напередодні свята Петра і Павла, у Миролюбненському сільському Будинку культури відбувся черговий етап естафети «Від села до села з піснею і словом», присвячений 30-й річниці Незалежності України.

Почесними учасниками заходу стали творчі колективи громади: вокальна група "Калинонька" (с.Морозівка), вокальна група "Юні україночки", сімейний дует – О.Савінчук та Г.Романюк.

Усіх учасників та гостей заходу привітала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Наталія ГАЙМІСАРЕНКО, побажавши миру, злагоди, добробуту та наснаги.

Півтори години поспіль артисти дарували свою творчість – вклонялися піснею, зцілювали, зміцнювали душевні сили, об’єднували. Вщент заповнений зал гучними оваціями, як зустрічав так і проводжав кожного артиста.

Пісня "Сопілочка" та "Рушникова доля" К. Мусевич, гуморески Г.Валащук, сценічна постановка "Кум і кума", танець "Сонячний віночок" стали запорукою гарного настрою гостей.

На завершення заходу завідуюча Миролюбненського сільського Будинку культури Людмила Ковальчук передала естафету «Від села до села з піснею і словом» завідуючій Сковородківського сільському Будинку культури – Лесі Сторожук. Сподіваємося, що дружба і пісня об’єднають усіх нас, щирих українців, додадуть серцям доброти, любові, віри. Тільки коли ми разом, ми непереможні!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь