Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сільські бібліотеки с.Немиринці та с.Новоселиця отримали комп'ютери

Дата: 08.07.2021 14:13
Кількість переглядів: 879

Фото без опису

 

Сьогодні сільський голова Олег МОСКАЛЮК спільно із начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Наталією ГАЙМІСАРЕНКО передали по одному комп'ютерному комплексу для сільських бібліотек с.Немиринці та с.Новоселиця.

Комп'ютери надійшли від Благодійної організації "Благодійний фонд "Favorit Foundation" в рамках реалізації в Хмельницькій області проєкту "Дія.Цифрова освіта" завдяки підтримці та сприянню голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія ГАМАЛІЯ.

21 січня 2020 року в Україні стартував проєкт Кабінету Міністрів України "Дія. Цифрова освіта", спрямований на розвиток цифрових навичок громадян. Проєкт виконується в межах програми "Держава в смартфоні". Українська бібліотечна асоціація та Міністерство цифрової трансформації підписали меморандум про співпрацю – за три роки навчити цифровій грамотності 6 мільйонів українців. Амбасадорами цифрової грамотності стануть бібліотеки України.

За словами Олега МОСКАЛЮКА комп'ютерні комплекси, у поєднанні із процесом підключення бібліотек громади до мережі інтернет в рамках державної програми про Інтернет-субвенції на 2021 рік, та залученням додаткових ресурсів із місцевого бюджету дасть можливість бібліотечним установам Миролюбненщини "йти у ногу з часом".

Також по одному комп'ютерному комплексу буде передано до сільських бібліотек с.Миролюбне та с.Верхняки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь