Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Олег МОСКАЛЮК привітав поліцейських із професійним святом

Дата: 02.07.2021 15:44
Кількість переглядів: 877

Фото без опису

 

У переддень Дня національної поліції України сільський голова Олег МОСКАЛЮК спільно із Старокостянтинівським міським головою Миколою МЕЛЬНИЧУКОМ та Староостропільським сільським головою Юрієм СОЛОМІНОМ привітали поліцейських відділу поліції №1 ХРУП ГУНП в Хмельницькій області із професійним святом.

Відділ поліції №1 є одним з найкращих на Хмельниччині. Колектив професіоналів, на чолі із начальником відділу Сергієм Стучинським, з честю виконує свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій громадян, стоячи на варті законності та правопорядку, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави.

"У цей день вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Адже честь і гідність, бажання працювати і змінювати країну на краще – це ті основні якості, які повинен мати працівник національної поліції", – зазначив сільський голова Олег МОСКАЛЮК. Особливі слова вдячності прозвучали на адресу ветеранів правоохоронних органів.

За активну співпрацю з Миролюбненською сільської радою, наполегливість у роботі, сумлінне та професійне виконання службових обов’язків і завдань, пов’язаних із охороною прав і свобод людини, протидією злочинності, підтриманням публічної безпеки та порядку, вагомий особистий внесок у справу зміцнення законності та з нагоди Дня Національної поліції України сільський голова вручив Почесні грамоти та цінні подарунки Миролюбненської сільської ради капітану поліції, старшому дільничному офіцеру поліції ВП №1 ХРУП ГУНП в Хмельницькій області Олегу АТЛАСЮКУ та підполковнику поліції, старшому оперуповноваженому поліції ВП №1 ХРУП ГУНП в Хмельницькій області Олександру СУКАЧУ.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь