A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання сільського голови Олега МОСКАЛЮКА до Дня фермера

Дата: 18.06.2021 11:50
Кількість переглядів: 887

Фото без опису

 

Шановні фермери, трудівники села, ветерани галузі!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем фермера!

Це нове для нашої країни професійне свято, засноване відповідно до Указу Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО від 18.06.2020 року №234/2020 "Про День фермера". Свято Дня фермера присвячене вшануванню вкладу фермерських господарств у розвиток агропромислового сектору і продовольчої безпеки України.

Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Своїми невтомними руками, мудрістю й досвідом фермери щороку засівають українську ниву, примножуючи здобутки нашої громади та держави. Завдяки вашим знанням, наполегливості і невтомному працелюбству живе українське село, розвивається сільське господарство, яке є найважливішою складовою економіки.

Ваша напружена праця, уміле господарювання, мудрість та наполегливість значною мірою гарантують державі продовольчу безпеку та збереження українського села. Розвиток ваших господарств – це розвиток Миролюбненщини, адже ви забезпечуєте робочі місця для місцевих жителів, активно долучаєтесь до розбудови, облаштування та благоустрою населених пунктів Миролюбненської громади.

Сьогодні фермери і фермерство – це навіть не професія, а швидше спосіб життя особливих людей, які не мислять себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідним селом.

Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

Висловлюю глибоку вдячність кожному із вас за співпрацю, за вашу соціальну відповідальність та допомогу у розбудові рідного краю. Бажаю вашим господарствам ефективного розвитку, покращення матеріально-технічної бази, сприятливих погодніх умов, кваліфікованих кадрів та надійних державних гарантій захисту ваших прав у скрутних реаліях сьогодення.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту нашої громади та рідної України. Нехай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Бажаю щоб свята хліборобська праця продовжувала приносити вам шану від людей і добробут родині!

Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку! Будьте успішними та задоволеними результатами своєї кропіткої праці! Здоров’я вам, наснаги, терпіння і мирного неба над головою!

 

З повагою,

сільський голова                                                                                                      Олег МОСКАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь