A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Останній дзвоник вже пролунав в усіх закладах загальної середньої освіти Миролюбненської територіальної громади

Дата: 11.06.2021 10:58
Кількість переглядів: 929

 

Останній дзвоник – веселе і водночас сумне свято. Одним він віщує канікули, а для випускників – путівку в доросле життя, з безліччю сюрпризів, подоланням різних життєвих шляхів.

7 учнів випускного класу Немиринецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та 11 учнів Миролюбненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів попрощалися з своїм навальним закладом, який уже давно став для них рідним.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу випускників. Дирекції шкіл підвели підсумки за останній навчальний рік. Здобувачі освіти були нагородженні подарунками та грамотами за сумлінне ставлення до навчання, перемоги в олімпіадах та конкурсах.

Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь