A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Миролюбненська громада отримала чотири комп'ютерні комплекси для сільських бібліотек

Дата: 10.06.2021 15:24
Кількість переглядів: 907

Фото без опису

 

21 січня 2020 в Україні стартував проєкт Кабінету Міністрів України "Дія. Цифрова освіта", спрямований на розвиток цифрових навичок громадян. Проєкт виконується в межах програми "Держава в смартфоні". Українська бібліотечна асоціація та Міністерство цифрової трансформації підписали меморандум про співпрацю – за три роки навчити цифровій грамотності 6 мільйонів українців. Амбасадорами цифрової грамотності стануть бібліотеки України.

Сьогодні сільський голова Олег Москалюк спільно із начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Наталією Гаймісаренко отримали чотири комп'ютерні комплекси для сільських бібліотек у приміщенні Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки.

Техніка надійшла від Благодійної організації "Благодійний фонд "Favorit Foundation" в рамках реалізації в Хмельницькій області проєкту "Дія.Цифрова освіта" завдяки підтримці та сприянню голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія.

За словами Олега Москалюка отримані комп'ютерні комплекси, у поєднанні із процесом підключення бібліотек громади до мережі інтернет в рамках державної програми про Інтернет-субвенції на 2021 рік, та залученням додаткових ресурсів із місцевого бюджету дасть можливість бібліотечним установам Миролюбненщини "йти у ногу з часом".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь