A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Олег МОСКАЛЮК: заклади культури та бібліотеки повинні йти "в ногу з часом"

Дата: 12.05.2021 13:06
Кількість переглядів: 1202

Фото без опису

 

12 травня сільський голова Олег МОСКАЛЮК провів робочу нараду із працівниками клубних закладів та бібліотек Миролюбненської територіальної громади. У нараді взяли участь керуючий справами виконавчого комітету Роман КОЗАК, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія ГАЙМІСАРЕНКО та спеціаліст відділу Сергій ДУШКО.

Учасниками наради було розглянуто ряд організаційних питань, особливості планування, розпорядку роботи та виділені пріоритети подальшої діяльності клубних установ та сільських бібліотек.

Розпочинаючи нараду сільський голова Олег МОСКАЛЮК наголосив на важливості забезпечення надання якісних культурних послуг населенню громади. Зокрема, це стосується і впровадження у роботі закладів культури та бібліотек сучасних методів і підходів з використанням комп'ютерних технологій та мережі Інтернет. Наразі в рамках державної програми за субвенцією з держбюджету завершується підключення усіх населених пунктів громади та соціальних установ до швидкісного широкосмугового Інтернету, що дасть можливість покращити рівень роботи відповідних закладів.

Під час наради обговорено актуальні питання розвитку галузі культури, моделювання базової мережі закладів культури, законодавчої бази галузі культури, зокрема, мережі клубних закладів, нормативів забезпечення населення клубними закладами, фінансування культурних послуг, збереження приміщень, зміцнення матеріальної бази клубних закладів, роботи в умовах карантину тощо.

Підводячи підсумки наради Олег МОСКАЛЮК наголосив, що робота в умовах проведеної реформи децентралізації ставить перед громадою багато викликів та завдань, тому всім потрібно бути готовими до нового формату роботи, максимально застосовувати свої теоретичні і практичні навички та бути готовими до ефективного їх застосування у процесі формування нової культурної політики в громаді для забезпечення культурного дозвілля громадян, створення умов для задоволення культурних потреб населення, впровадження нових форм організації дозвілля відповідно до потреб населення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь