A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання сільського голови Олега МОСКАЛЮКА з Великоднем

Дата: 01.05.2021 13:39
Кількість переглядів: 1032

 

Шановні мешканці Миролюбненської громади!

Дорогі земляки!

Прийміть щиросердечні вітання з радісним і величним християнським святом – Воскресінням Христовим! Нехай Великодні дзвони принесуть у ваші домівки безмежну радість і достаток, спокій і благополуччя, щастя і міцне здоров’я, наповнять серце добром і милосердям.

У торжестві Великоднього вітання бажаю, щоб ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

Міцного здоров’я вам, душевної чистоти, гармонії, миру, спокою та непохитної віри у завтрашній день! Нехай переможний дух надії, всепрощення і надалі супроводжує вас та ваші родини, дає сил, енергії, наснаги для добрих і корисних справ задля процвітання нашої громади та рідної України.

Прошу Вас дотриматися карантинних обмежень і відсвяткувати цей Великдень у родинному колі із запашною Паскою на столі, цим самим проявити турботу про життя і здоров’я своїх рідних та близьких людей.

Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Христос Воскрес!

 

 

З повагою,

сільський голова                                                                                                Олег МОСКАЛЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь