A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Працівники Миролюбненської сільської ради долучились до благоустрою території громади

Дата: 14.04.2021 15:17
Кількість переглядів: 1174

Фото без опису

 

Традиційно, навесні кожного року в рамках Всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля" органами виконавчої влади та місцевого самоврядування проводиться комплекс заходів з забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах підвідомчих територій, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних і господарських майданчиків, вулиць, доріг, кладовищ, братських могил, очищення від сміття берегів водойм, зон відпочинку.

З початку проведення акції у квітні цього року до прибирання територій сіл Миролюбненщини долучились сотні жителів громади. Заходи з прибирання та благоустрою є основним чинником у покращенні стану навколишнього природного середовища.

13 квітня працівники сільської ради також долучились до акції "За чисте довкілля". Зокрема, було проведено прибирання та благоустрій території адмінбудівлі сільської ради, вулиці імені Володимира Яневича с.Миролюбне та ліквідовано несанкціоноване сміттєзвалище.

Шановні громадяни! Долучайтесь до акції "За чисте довкілля"! Спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь