A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миролюбненська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Благоустрій криниці загального користування у с.Миролюбне

Дата: 24.03.2021 15:25
Кількість переглядів: 891

Фото без опису

Здавна склалися звичаї, що криниця у селі – це місце не лише життєдайної сили, а й центр живого спілкування. Люди говорили: «Який господар – така криниця», «Криниця – серце села». Недаремно в народі прижилися такі прислів’я, бо й до сьогодні сільські криниці є окрасою в населеному пункті.

24 березня завершено благоустрій криниці загального користування по вул. імені Володимира Яневича, який було розпочато за ініціативи сільського голови Олега Москалюка.

До проведення благоустрою криниці активно долучилися депутати Миролюбненської сільської ради Олег Чорногод та Володимир Тарасюк, які ніколи не стоять осторонь проблем громади.

Зокрема, за сприяння Олега Чорногода видалено вербу та її коріння, яке зруйнувало старе асфальтно-бетонне покриття навколо криниці, проведено чистку криниці, територія навколо криниці облаштована тротуарною плиткою, встановлено дерев'яний будинок для колодязя та новий підйомний механізм. Володимир Тарасюк надав спецтехніку для проведення розчистки території та вивезення сміття.

Миролюбненською сільською радою також було замовлено відповідну лабораторну експертизу якості води у даній криниці в ДУ "Хмельницький обласний лабораторний центр". Згідно результатів проведених аналізів встановлено що вода повністю придатна для споживання. Тому, запрошуємо всіх скуштувати смачну та корисну воду із оновленої криниці.

За словами очільника громади роботи із ремонту криниць у населених пунктах громади триватимуть і надалі: "Справа наведення благоустрою на території, де ти живеш, завжди залишалася благородною. Охайність та благоустрій залежать від кожного жителя громади".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь